Regen hier, zon daar

Het matige regenweer komt voor vele als een verademing. De te korten lopen langzaam terug, het grondwater komt omhoog en sloten en rivieren gaan terug naar hun oude pijl. Hoe anders is het in California. Het winterseizoen brengt daar een periode van regen op gang en van november tot januari kan er lokaal erg veel regen vallen. Echter is de temperatuur niet onder de 10 graden te krijgen.

Vooral zuid California heeft een heerlijke temperatuur om te overwinteren. Ten oosten van California ligt Death Valley. De naam zegt het misschien al, de temperatuur komt daar op de koudste dag niet onder de 18 graden. We kregen deze foto’s uit Encinitas. Waar het weer boven de 9 graden ligt. Komende dagen kan het lokaal 20 graden worden daar. Hoe anders is het hier. De regen zal komende dagen afnemen en de kou zal iets aan terrein winnen. Hoe het verder loopt? Wij houden u op de hoogte.

Vorige

Volgende

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *